Hotel za pse Ideal

13.00

Tekst Oglasa

Hotel za pse Ideal

Da li planirate putovanje, posao ili odmor, a ne znate kome da ostavite svog psa? Da li želite da vaš ljubimac uživa u udobnosti, nezi i zabavi dok ste vi odsutni? Da li tražite pouzdano i kvalitetno mesto za čuvanje vašeg psa?

Ako je vaš odgovor da, onda je Hotel za pse Ideal pravo rešenje za vas. Hotel za pse Ideal je moderan i luksuzan hotel koji nudi sve što vašem psu treba za ugodan i bezbrižan boravak. Vaš pas će imati na raspolaganju:

• Prostrane i klimatizovane sobe sa prirodnim svetlom i podnim grejanjem, posudama za hranu i vodu, prostirkama za spavanje i privatnošću.

• Veliko dvorište sa spravama za pse, gde će vaš pas moći da se igra i druži sa drugim psima.

• Igraonice sa raznim igračkama i rekvizitima, gde će vaš pas moći da se zabavi i vežba.

• Profesionalno i ljubazno osoblje koje će se brinuti o vašem psu sa ljubavlju i poštovanjem, kao i veterinar koji će biti na raspolaganju u slučaju potrebe.

• Ukusna i zdrava hrana, prilagođena potrebama i željama vašeg psa.

• Video nadzor

Hotel za pse Ideal je mesto gde će vaš pas biti na letovanju ili odmoru! Naš slogan je: “Vaš pas na letovanju” ili “Vaš pas na odmoru”. Naš cilj je da vašem psu pružimo najbolju moguću negu i pažnju dok ste vi odsutni. Naša misija je da vašem psu omogućimo sreću i zadovoljstvo. Naša vizija je da budemo najbolji hotel za pse u regionu.

Ako ste zainteresovani za naše usluge, molimo vas da nas kontaktirate na broj telefona 060/75-11-800. Možete nas posetiti i lično na adresi Bačka Palanka, ulica Bokternica 43. Možete nas pratiti i na našoj Facebook stranici https://idealdale.com/hotel_za_pse/, TikTok https://www.tiktok.com/@hotelzapse, gde ćete naći više informacija, slika i video snimaka o našem hotelu. Takođe možete posetiti naš web sajt: https://idealdale.com/hotel_za_pse/, gde ćete naći sve detalje o našem hotelu, cenovniku, uslovima i rezervacijama.

Ne propustite ovu priliku da obradujete svog psa sa boravkom u Hotelu za pse Ideal. Rezervišite svoje mesto na vreme i budite sigurni da će vaš pas biti u dobrim rukama. Hotel za pse Ideal je hotel koji voli pse!

ID oglasa: 9616500e971d27fa

март 5, 2024 9:57 am

Ovaj oglas je istekao

Dodatne informacije

Telefon0607511800

Adresa

  • Bokternica 43 Backa Palanka  21400

Komentari