Izdajem stan sa garažom u „Park Novi Residence“

470.00

Tekst Oglasa

Izdajem nov, nekorišten stan, sa parking mestom 15 m2 u podzemnoj garaži, u stambeno poslovnom kompleksu „Park Novi Residence“. Stan je veličine 36 m2 sa odvojenom sobom.

Kompleks je orijentisan ka Bulevaru Evrope i Bulevaru vojvode Stepe, kao i na mirne ulice Đorđa Nikšića Johana i Milana Ješića Ibre. Iz centra grada se stiže za 10 minuta, a od Fruške gore za 20 minuta, 10 minuta od univerzitetskog centra. U blizini se nalaze škole, sportski tereni, zdravstvene ustanove kao i odlična konekcija gradskog prevoza.

Potpunu privatnost i sigurnost ovom jedinstvenom stambeno poslovnom kompleksu pruža kontrolisani pristup 24/7, video nadzor i profesionalno održavanje. Zajedničko dvorište sa dečijim igralištem i zelenilom nalazi se u centralnom delu kompleksa, što stanarima dodatno pojačava osećaj sigurnosti i topline porodične zajednice.

Stan je okrenut ka dvorištu kompleksa, tako da je pogodan kako za porodicu tako i za POSLOVNI PROSTOR – manje advokatske kancelarije, turističke agencije, manju IT kompaniju, manju stomatološku oridinaciju itd.

Stan se sastoji od dve sobe, kuhinjskog dela, hodnika, kupatila i terase. Kompleks poseduje bogat poslovni i stambeni sadržaj poslovnih prostora, centralnog dvorišta, zelenila, video nadzor, lift do garaže, internet, kablovsku, telefon.

Stan je na 5. spratu (lamela ima 6 spratova) i useljiv je polovinom januara 2023. godine.

Cena 470 EUR.

Potreban depozit u visini kirije.

ID oglasa: 6456396690f5afa8

11 децембра, 2022 11:34 pm

Ovaj oglas je istekao

Dodatne informacije

Telefon0038765809133

Adresa

  •    

Komentari