Kucni majstor Rade

 

Tekst Oglasa

Za sve vaše potrebe kućnih popravki, naš tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju! Sa bogatim iskustvom i profesionalnim pristupom, nudimo širok spektar usluga kako bi vaš dom bio funkcionalan i estetski privlačan. Evo šta možemo da vam ponudimo:

Ugradnja Gips Ploča
Idealno rešenje za pregradne zidove, spuštene plafone ili bilo koju vrstu unutrašnjih modifikacija. Ugradnja gips ploča se obavlja brzo i čisto, omogućavajući vam da u kratkom roku dobijete potpuno preuređen prostor.

Krečenje i Molerski Radovi
Želite osvežiti svoj dom ili promeniti boje zidova? Naši iskusni moleri će to učiniti efikasno, koristeći kvalitetne materijale, sa savršenim završnim slojem koji će vašem prostoru dati novi sjaj.

Popravke Vrata i Prozora
Ne dozvolite da vas oštećena vrata ili prozori muče. Bez obzira da li je u pitanju popravka šarki, brava, ili zamena stakla, naš tim može brzo i efikasno da reši sve probleme, osiguravajući da vaši ulazi i izlazi funkcionišu besprekorno.

Popravka i Ugradnja Utikača i Prekidača
Električne instalacije su ključne za sigurnost vašeg doma. Ako vam treba zamena starih ili instalacija novih utikača i prekidača, možete se osloniti na našu stručnost da to bude urađeno pravilno i bezbedno.

Zamena Slavina
Curenje slavine ne samo da može biti iritantno, već i skupo zbog gubitka vode. Naši majstori mogu brzo da zamene stare ili oštećene slavine, vraćajući funkcionalnost i efikasnost vašem vodovodnom sistemu.

Kontaktirajte nas danas i zakažite svoju uslugu! Bilo da se radi o malim popravkama ili većim renovacijama, posvećeni smo pružanju vrhunskih usluga sa naglaskom na zadovoljstvo klijenata. Sa nama, vaš dom je u sigurnim rukama.

Broj telefona; 0641413977

ID oglasa: 33365bb5aec8c135

фебруар 1, 2024 8:48 am

Ovaj oglas je istekao

Dodatne informacije

Telefon0641413977

Adresa

  • Cirpanova Novi Sad  21000

Komentari