Lektura, korektura, redaktura, prepisivanje i tehničko uređenje teksta

1.00

Tekst Oglasa

Diplomirani profesor srpske književnosti i jezika sa višegodišnjim iskustvom u radu, vrši lekturu, kolekturu, redakturu, tehničko uređenje i prekucavanje svih vrsta tekstova: romana, pripovedaka, eseja, biografija, dnevnika i ostalih proznih tekstova kao i pesama i drama; naučnih, doktorskih, seminarskih, diplomskih, maturskih, master, školskih i njima sličnih radova; novinskih članaka, interenet sadržaja, blogova, planova itd.
Uređivanje teksta podrazumeva njegovo pažljivo višestruko prelaženje pri čemu se vrši ispravljanje slovnih, gramatičkih, pravopisnih i ostalih grešaka kao i značajno jezičko – stilsko i semantičko poboljšanje teksta i njegovo tehničko uobličavanje. Na taj način se povećavaju njegova jasnoća, čitljvost, preglednost, lepota, vizuelni utisak.
Molim Vas, osetite se slobodnim da me kontaktirate na adreu elektornske pošte: malobabich.petar@gmail.com ili da me pozovete na telefon: 065 490 4217.
Otvoren sam za sve vrste dogovora. Očekujem Vas sa zadovoljstvom koje svojim radom i posvećenošću želim da prenesem i na Vas.
Povoljno i kvalitetno.
Vidimo se…

ID oglasa: 95063e25cb89271a

Dodatne informacije

Telefon0654902717

Adresa

  • Stanka Paunovic Veljka Ruma  22400

Komentari