Lektura, redaktura, korektura, preslovljavanje, prepisivanje, uređenje teksta.

150.00

Tekst Oglasa

4.
Да ли сте сањали како Ваш текст додирује језичко савршенство?
Дипломирани професор српске књижевности и језика, са вишегодишњим искуством у раду, врши професионалну лектуру, коректуру, редактуру, техничко уређење и прекуцавање свих врста текстова: романа, приповедака, есеја, биографија, монографија, дневника и осталих прозних текстова, као и песама и драма; научних, докторских, семинарских, дипломских, матурских, мастер, школских и сличних радова; новинских чланака, интеренет садржаја, блогова, планова итд.
Уређивање текста подразумева његово вишеструко прелажење: исправљају се словне, граматичке, правописне и остале грешке; врши се језичко – стилско побољшање и техничко уређење текста. На тај начин се повећавају његова јасноћа, читљивост, прегледност и лепота.
Целокупна услуга – лектура, коректура, редактура, техничко уређење текста – за једну лекторску страницу (1.800 карактера са словима и размацима) износи 150 динара по страници за текст чија дужина не прелази 200 страна. Уколико прелази, цена рада је 100 динара по лекторској страници. Ако тескт има до десет страна, цена рада је 200 динара по лекторкој страници.За прекуцавање текста (без другог рада на њему) довољно је издвојити 100 динара по страници. Пошто ми је стало до сваког клијента, отворен сам за сваки договор око Вашег текста и цене рада.
Оглас важи за целу Србију и за све текстове писане на српском језику без обзира на место, изговор (екавица, (И)јекавица) или писмо (ћирилица, латиница).
Услуга је веома квалитетна уз поштовање договорених рокова.
Молим Вас, осетите се слободним да ми за све даље информације пишете на: адресу моје електронске поште или да ме позовете на телефон на који можете да ми пошаљете и поруку. На адресу електронске поште можете да ми пошаљете и свој рад уз Ваше жеље, сугестије и препоруке. Услуга је квалитетна и, верујем, повољна.
Очекујем Вас са задовољством које својим радом и посвећеношћу желим да пренесем и на Вас.
Видимо се…

ID oglasa: 7196572230770625

децембар 7, 2023 7:55 pm

Ovaj oglas je istekao

Dodatne informacije

Telefon065 4904217

Adresa

  • Stanka P. Veljka 179a Ruma Ruma  22400

Komentari