Luksuzan porodican kompletno namesten 4-soban stan

199,900.00

Tekst Oglasa

Luksuzan, novi, potpuno dizajniran i unikatno namešten četvorosoban stan u urbanoj vili koja je sagrađena 2022.godine. Nalazi se na Adicama uz sam nasip preko puta Kamenjara 4. Divan i neometan pogled na Frušku goru, zelenilo i Dunav. Upravo je napravljena i nova biciklistička staza na 100m od vile koja ide do centra na jednu i ka Futogu na drugu stranu.

Nalazi se u mirnoj ulici sa nekoliko kuća i modernih urbanih vila, na svega 6.6km od centra grada (bez gužvi i semafora se za nekoliko minuta kolima stiže do Limana 4, Lidla i Ribarskog ostrva).

Stan je smešten na celom prvom spratu urbane vile od dva sprata, i trostrano je orijentisan na istočno-južno-zapadnoj strani (ceo dan je Sunce lepo raspoređeno, te je stan jako osvetljen).

Sastoji iz dnevnog (51m2) i odvojenog spavaćeg dela (49m2).
U dnevnom delu se nalazi open koncept (oko 44m2) (kuhinja, kuhinjska ostava, trpezarija i dnevna soba) uz ostavu (1.7m2) sa uređenim cipelarnikom, deo za jakne i puno ostavnog prostora na ulazu u stan. Takođe ima i izlaz na funkcionalnu terasu od 7.5m2, staklene ograde i uređene zelenilom.

U spavaćem delu se nalaze 3 spavaće sobe (jedna je napravljena kao kancelarija od 7.5m2, druga kao gostinjska soba od 12m2 i treća kao master spavaća sa svojom zastakljenom terasom (4m2), kupatilom sa tuš kabinom i američkim plakarom od 17m2. Pored toga se nalazi još jedno kupatilo od 4.2m2 sa kadom za druge dve sobe i goste, u kome se nalazi kvalitetna kombinovana LG mašina za pranje i sušenje veša. Povezuje ih minimalni hodnik od 5m2 (i to su jedini “prazni” kvadrati u stanu).

Stan je posebno dizajniran u skladu sa modernim trendovima i luksuzno opremljen (skoro sav nameštaj je rađen po meri i izuzetnog je kvaliteta i dizajna; Bosch tehnika u kuhinji sa mnogim pametnim i korisnim rešenjima smeštenih u kuhinjskim elementima od medijapana, veliko kuhinjsko ostrvo, Samsung QLED 65″ TV i soundbar, rasveta, LED sijalice, video nadzor oko i u zgradi, itd).
Stan ima kvalitetno podno grejanje. Temperaturu sami podešavate na termostatu i po sobama, tako da se struja plaća po učinku (pumpa voda-vazduh).

U cenu ovog stana ulazi parking mesto ispred vile na kojoj se nalazi parking barijera koja se kontroliše daljinskim upravljačem.

Dodatno može dogovor i za sav kompletan ili deo nameštaja i uređaja u stanu (sa slika).

Računi su oko 2.000 Informatika (uključeno investiciono ulaganje od 1000 rsd) i struja oko 2.400 (+ za grejanje od novembra do marta mesečno oko 5.800 x 5 meseci).

Sve je detaljno prikazano na slikama.
Oglas je dat od strane vlasnika stana, tako da nema posredničke agencije i plaćanja dodatne takse od 3%.

Zainteresovani kupci mogu da se jave na broj 0653732698.

Želim vam lep dan 🙂

ID oglasa: 296443ad8103697

22 априла, 2023 9:48 am

Ovaj oglas je istekao

Dodatne informacije

Telefon0653732698

Adresa

  • Alaska Novi Sad  

Komentari