Luksuzan stan sa pametnim kućnim sistemom – savršen spoj udobnosti i tehnologije!

1.00

Tekst Oglasa

Ovaj impresivni stan pruža neuporedivu kombinaciju luksuza i praktičnosti, savršen za one koji cene modernu tehnologiju u domaćinstvu. Bez obzira da li tražite komforno mesto za život ili investiciju, ovaj smart home će Vam pružiti sve što Vam treba!

Objekat poseduje “Energetski pasoš” gde je ostvaren energetski razred objekta “B” kategorije. Spoljni zidovi sastoje se od termobloka i kontaktnog toplotno izolacionog sistema koji ima najmanje karakteristike reakcije na požar. Vanjska fasada na objektu je Fundermax ventilarijuća fasada. Objekat zadovoljava visoki standard življenja, opremljenog visko kvalitetnom vanjskom i unutarnjom stolarijom. Ulazna vrata su sigurnosna (hrastov furnir), unutrašnja stolarija visine 2,40 m proizvođača Enterijer Janković. Visina zidova od plafona je 3 m. Tarkett visokokvalitetan parket od hrasta postavljen je po čitavom stanu. Kupatila su opremljena sanitarijom “Villeroy & Boch”, “Hansgrohe” kupaone wc šolje, ugradbeni vodokotlić “Geberit”, na zidovima i podovima prvoklasna keramika. Energet za grejanje je prirodni gas. Gasna kotlarnica smeštena je u prizemlju objekta gde se vrši i centralna priprema sanitarne tople vode za ceo objekat, te nisu potrebni bojleri u stanovima. Na ulazu je video interfon i multimedijalna kutija sa optičkom niti oba operatera (SBB i Telekom).

Ne propustite priliku da postanete vlasnik ovog izuzetnog stana koji kombinuje estetiku, modernu tehnologiju i udobnost na jednom mestu.

Za više informacija možete nas kontaktirati na:
📱+381648212105
☎️+381214899999
✉️scinvest@slavijacoop.rs

ID oglasa: 33655e0f0beb02e

новембар 22, 2023 2:24 pm

Ovaj oglas je istekao

Dodatne informacije

Telefon0648212105

Adresa

  • Cara Dušana 35 Novi Sad  21000

Komentari