Moderna luksuzna kuca u Sremskim Karlovcima

425,000.00

Tekst Oglasa

Prodaje se luksuzno opremljena kuća u širem centru Sremskih Karlovaca. Kuća ima dva sprata. U prizemlju se nalaze veliko predsoblje, kupatilo, ogromni dnevni boravak sa trpezaijom i kuhinjom (otvoreni koncept) modernog dizajna sa novom ugradnom belom tehnikom. Na spratu se nalaze dve spavaće sobe, radna soba, veliki ugradni američki plakar, teretana i terasa. Kuća ima i tavan koji se može pretvoriti u funkcionalan prostor. Kuća je u potpunosti renovirana ove godine. Sve instalacije su nove, nova keramika u kuhinji i kupatilu, PVC stolarija u celoj kući i novi Velux krovni prozori, nova sobna vrata, moderna LED rasveta, spušteni plafoni, demit fasada. Dvorište je veliko i lepo uređeno sa puno zelenila. U dvorištu se nalazi kompletno opremljena zatvorena letnja kuhinja. Postoji i otvorena letnja kuhinja za izgradnju roštilja. Ima i mali potpuno hidroizolovan podrum.

Kuća ima centralno grejanje na gas i funkcionalni odžak. Postoji mogućnost alternativnog grejanja (npr. solarni paneli, kaljeva peć, kamin, električni kotao…)

Kuća se nalazi u elitnom delu Sremskih Karlovaca preko puta Dvorske bašte u blizini centra i Karlovačke gimnazije, na glavnom putu.

Cela kuća, terasa, otvorena i zatvorena letnja kuhinja, kao i zemljište (dvorište) su uknjiženi 1/1 i u potpunosti legalizovani. Odmah useljiva.
Cena je 425.000,00 EUR
Kontakt: 0694016505

ID oglasa: 44663c55b2de8475

16 јануара, 2023 2:12 pm

11 dana, 18 hours

Dodatne informacije

Telefon0694016505

Adresa

  •  Sremski Karlovci  

Komentari