OZBILJAN  stariji covek Situiran: Australska pezija, kuca… trazi MLADU(18 – 42)+-g,  Dom.  Devojku ili Zenu za BRAK

 

Tekst Oglasa

AUSTRALIA – OZBILJAN Stariji Covek, 80 god, Situiran: Australska penzija, kuca…,  trazi Ozbiljnu Mladu (18 – 42)+-g. Zenu brizne, pa ipak jake Dominantne  licnosti. Koja je zainteresovana za Bark u kojem je zena/supruga glavna, aktivnija u braku, koja ce voditi racuna o svemu u nasem braku, dominanatna: U i van spavace sobe. Narocito „u spavacoj sobe“ ako znate nasta mislim !?   
Svaka zinteresevona dama je dobro-dosla. Mozemo o svemu da razgovaramo, sasvim slobodno i otvoreno. Bez pritiska sa moje strane ili obavezivanja, obecanja  i slicno. Samo razgovor. Pa, ako se oboje slozimou u necemu onda razgovaramo i o primeni toga. 
Bez obzira koliko ste mladi, 18g  pa i mladji, za mene, niste previse mladi ukoliko trazite starijeg coveka za Brak. Jer ce Vas stariji covek vise CENITI/POSTOVATI Vas, slusati Vas i raditi sta Vi zelite. Pa Vi, od njega mozete da napravite takvog muskarca/muza koji ce uklapati u Vase zelje i potrebe, saradjivati sa Vama. Sa takvim muzem Vi mozete da ostvarite sve svoje licne intimne zelje i imate brak kakav sami napravite i zelite: odanog, vernog/Vas zauvek, poslusnog muza, koji Vas nece nikada ostaviti, uvek ce imatin vremena za Vas, biti uz Vas, pogotvu u teskim vremenima, kada budete u nevolji, imate probleme. To je jedna od vise predonsi za mladu zenu koja ima starijeg ili starog muza, kao sto sam ja. Sa takvim muzem mozete da imate: stabilan, trajan brak.
Brak baziran na uzajanom postovanju, razumevanju, ljubavi, brizi.. Pa ipak pod punom kotrolom mlade zene/supruge.Ja sam predlozio takav Brak u kojem je Zena glavna, ne zato sto sam po prirodi poslusan. Nisam. Vec zato sto mislim da je to najbolje resenje za nas/u nasim uslovima: Vi/mlada zena Superiornija: jaca, imate vise energije i snage nego ja/muz koji je jedan stariji covek. Pa verujem da bi takav brak nama najvise odgovarao i bio dobar, stabilan i trajan.  
Ako Vi pak imate drukcije zelje/propozicije, i one su dobro-dosle. Cilj je: dobar, stabilan, trajan Brak.
 Covek, 80 g., razveden, porodican tip, dobrog zdravlja, sa dobrim, zdravim navikama: ne pusi, ne pije, zivi zdravim zivotom, posten, skroman, iskren, respektovan/cenjen.FINANCIJSKA Situacija – 
Imam Australsku penziju. Receno mi je da bi moja penzija tamo, ako bih odlucio da zivim tamo, bila kao vise vase plate. A ako se ozenim verovatno i veca.
Imam sopstvenu kucu u Australiji, u kojoj sada zivim sam. Neznam sta se za taj novac moze kupiti u Srbiji. A mogu da zivim u Srbiji, ako treba. Po dogovoru. 
Takodje je dobrodosla, i takva mlada ucenica ili studentkinja koja jos ide u skolu ili sturira na Univezitetu i zeli da studira ili kompletira svoje studije na Univerzitetu u Australiji, kao udata zena, posto stupimo u brak. Uz moju pomoc. To ima visestruke koristi i prednosti. Jedna od njih je: Time obezbedjujete sebi (I svojoj porodici) sigurnu buducnst i siguran dobro-placeni posao.
Sve to znaci da nebi-smo trebali da imamo finacijske probleme. I da ona koja se uda za mene, nebi vise trebalo da ima finacijskih problema. Ja sam: jedan jeadn miran, krotak stariji covek koji trazi jaku, enrgicnu aktivnu mladu Zenu, bez dece (koja zeli decu) respektovanu, cenjenu, odgovornu, pa ipak, seksi Zenu, velikih/teskih do prosecanih grudi, koja voli prirodu/domace zivotinje I  voli puno da razgovara/caska (dobra komunikacija, a to znaci biti sposobna i voljna da razgovara…, caska.. i caska.. je pojedinacno naj-vaznija stvar za uspeh braka I glavni kvalitet/osobina koju trazim od zene zaintersovane za brak) koja trazi strijeg coveka za BARK.
Takodje je uredu, ako niste za Brak, na primer stariji ste, ali zelite da razmenimo misljenje o zivotu, o svemu.

ID oglasa: 7095f6318e3b9ec1

18 септембра, 2020 7:41 pm

Ovaj oglas je istekao

Adresa

  •    

Komentari