Stan na dan u srcu Vracara

35.00

Tekst Oglasa

Stan na dan u samom centru Vračara

Stan se nalazi izmedju Bulevara i Kalenić pijace, okružen brojnim kafićima i restoranima, koji ovom delu grada daju poseban šmek. Nalazi se u ulici, kojom ne cirkuliše gradski saobraćaj, na dovoljnoj visini na kojoj se ne čuje žagor prolaznika. Iz stana se pruža lep pogled. Stan je svetao, topao – južno je orijentisan sa odličnim centralnim grejanjem. Ovaj deo grada je omiljen za život zahvaljujući velikom broju prodavnica sa raznovrsnom robom. Do svih važnijih mesta u centru grada se može doći laganom šetnjom. Odlično je povezan gradskim saobraćajem sa svim delovima grada.

Ima 25m2 i pogodan je za jednu ili dve osobe. Cena apartmana za jednu noć je 40 eura, za dve 38, a za tri i više je 35 eura po noći. Za duže boravke, moguć je dogovor.

Apartman je kompletno namešten kako za kraći tako i za duži boravak.

Od pratećih sadržaja poseduje klima uredjaj, tv sa ktv, wifi, čiste peškire i posteljinu, fen, mini šporet sa rernom, frižider, ketler, posuđe.

U apartman se ulazi u 14h, a isti se napušta do 12h. Plaćanje je pri ulasku u stan. Pri ulasku u stan, gosti moraju da daju validan pasoš ili ličnu kartu na uvid, koji će biti kopirani.

Dobrodošli. Vidimo se!

ID oglasa: 704655231e2ec1d0

новембар 13, 2023 2:25 pm

Ovaj oglas je istekao

Dodatne informacije

Telefon0612798595

Adresa

  • Milesevska bb Beograd, Vracar, Kalenic  11000

Komentari