Pravila i smernice

Pravila i smernice

Postavljanjem svog oglasa saglasni ste da je u skladu sa našim smernicama ispod.

1. Sajt oglasinovisad.com u celini je u vlasništvu njegovih tvoraca i vlasnika domena oglasinovisad.com

2. Korišćenjem sadržaja stranica oglasinovisad.com ili bilo koje informacije sa stranice bezuslovno prihvatate uslove korišćenja.

3. Pristupanjem stranicama oglasinovisad.com, prihvatate sva pravila i uslove korišćenja ovih stranica. Zadržavamo pravo promene i modifikacije uslova korišćenja ovih stranica u bilo kojem trenutku.

4. Svi oglasi, fotografije, zaštitni logo i slogan, dizajn i informacije koje se nalaze na stranicama oglasinovisad.com su u našem vlasništvu. Svaka zloupotreba navedenih predstavlja povredu zaštićenih autorskih prava i kažnjiva je zakonom.

5. Pri korišćenju stranica oglasinovisad.com dužni ste osigurati istinitost objavljenih podataka. Novosadski oglasnik Oglasi Novi Sad ne preuzima odgovornost za istinitost podataka koje oglašivači daju u svojim oglasima.

6. Novosadski oglasnik ne odgovara za bilo kakvu štetu, nemoralnu nameru ili ponudu od drugih osoba nastalu usled objavljivanja bilo kojih podataka iz oglasa oglašivača. Novosadski oglasnik namenjen je punoletnim osobama i ne snosi nikakvu odgovornost za bilo koje postupke nastale usled korišćenja stranica oglasinovisad.com.

7. Za vlasništvo nad autorskim pravima na tekstove, fotografije, dizajn i ostalo koji se koriste u oglasima, te kvalitet roba i usluga koje se oglašavaju na stranicama oglasinovisad.com odgovara isključivo oglašivač.

8. Svi eventualni sporovi nastali iz odnosa korisnika i oglašivača (kako zbog istinitosti podataka o korisniku ili oglašivaču, sadržaju ponude, o predmetu i ceni ponude i slično) rešavaju se isključivo između korisnika i oglašivača. Novosadski oglasnik nije odgovoran za bilo kakvu štetu bilo koje vrste nastale kao posledica takvih odnosa.

9. Oglasi moraju biti napisani na srpskom jeziku, latiničnim pismom (zbog pretrage oglasa).

10. Oglas mora sadržavati specifične podatke o predmetu koji se prodaje. Opis se mora odnositi samo na predmet prodaje. U oglasima nije dopušteno oglašavanje ostalih predmeta, usluga, potražnje ili bilo čega drugog što nije direktno predmet prodaje.

11. Slike u oglasu moraju biti slike predmeta koji se prodaje. Nije dopuštena objava logotipa, banera,…

12. U jedan oglas dopušteno je upisati samo jedan predmet prodaje, osim ako ne predstavlja komplet. Liste proizvoda nisu dopuštene.

13. Oglas mora sadržajno pripadati u primerenu rubriku.

14. Naslov oglasa mora opisivati predmet prodaje. U naslov nije dopušteno upisivati naslove drugih web stranica ili više jednakih znakova zaredom (npr.: *** automobil ***).

15. Oglasi koji pozivaju na sudelovanje u raznim mrežnim marketinzima i piramidalnim igrama nisu dopušteni. Jednako tako, nisu dopušteni oglasi koji pozivaju na igranje igara na sreću.

16. Korisnik može za jedan predmet predati samo jedan oglas. Jednako tako, nije dopuštena objava oglasa za isti predmet u dve različite rubrike.

17. Novosadski oglasnik ima pravo urediti ili izmeniti ili ne objaviti oglase i to bez najave, a u okolnostima kada proceni da oglas šteti ugledu stranica oglasinovisad.com. Novosadski oglasnik ima pravo odbiti objavljivanje oglasa i za navedeno nije dužan dati nikakvo objašnjenje.

18. Stranica oglasinovisad.com može sadržavati linkove prema drugim web stranicama, ali ne odgovara za usluge ili proizvode do kojih se došlo pomoću stranice oglasinovisad.com na taj način.

19. Stranice oglasinovisad.com mogu biti povremeno nedostupne radi raznih tehničkih kvarova.

20. Sva autorska prava Novosadskog oglasnika zakonom su zaštićena.

21. Svi materijali na stranicama oglasinovisad.com objavljeni su u dobroj nameri.

22. Hvala Vam na razumevanju i želimo Vam ugodno korišćenje stranica oglasinovisad.com