Врхунско уређење текста

150.00

Tekst Oglasa

Поштовани,
Професор сам српскке књижевности и језика са вишегодишњим искуством у послу за који истичем овај оглас. Јављам се на овој страници да бих Вам понудио своје услуге. Наиме, ја вршим лектуру, коректуру, редактуру, пресловљаваље, техничко уређење као и прекуцавање свих врста текстова писаних на српском језику. Опсег мог рада креће се од романа, приповедака, есеја, дневничких и текстова мемоарског карактера, преко докторских, мастер, семинарских, дипломских, матурских, школских и других радова све до новинских чланака, блогова, текстова за инернет, кратких записа, титлова и друго.
Као што је познато, ови послови захтевају озбиљну посвећеност писаној речи. Она обухвата вишеструко прелажење текста, при чему се врши исправљање словних, граматичких, правописних и осталих грешака. Знатан део пажње је усмерен у правцу језичко – стилског побољшања текста и његовог техничког уређења. Када се свим овим поступицма пажљиво рукује, текст значајно добија на својој јасноћи, читљивости, функционалности, логичности, прегледности, визуелном утиску и, коначно – на лепоти. Аутор постаје његов поносни власник.
Молим Вас да се осетите слободним: за све оно што Вас занима – пишите ми на адресу електронске поште или ми пошаљите поруку на мобилни телефон. На исту адреду и телефон можетзе да ми пошаљете Ваше радове. Услуга је квалитетна а цена, надам се, прихватљива.
Очекујем Вас са задовољством које својим радом и посвећеношћу желим да поделим са Вама.

ID oglasa: 961657223bb8be8b

децембар 7, 2023 7:58 pm

Ovaj oglas je istekao

Dodatne informacije

Telefon0654904217

Adresa

  • Stanka P. Veljka 179a Ruma Ruma  22400

Komentari